A „Tradicionális Értékek” Termelőiskola létrehozását példaértékű kezdeményezésnek szántuk, amely bizonyítja, hogy a leghátrányosabb helyzetű térségekben is van lehetőség a nők munkanélküliségének kezelésére. Fontosnak tartottuk, hogy olyan településen hozzuk létre termelőiskolánkat, ahol a szükséges alapanyagok zöme rendelkezésre áll, így piacot biztosíthatunk a helyi termelők számára, ráadásul a környezetterhelést is csökkentjük.
Kitartó munkánk eredményeként alkottuk meg egészséges, adalékanyagoktól mentes, kizárólag frissen feldolgozott, kézzel válogatott zöldségből és gyümölcsből készülő KANÁLKA termékcsaládunk tagjait, amelyek illeszkednek a magyar hagyományokhoz.
Eredeti terveinknek megfelelően termékeink többsége három fő alapanyagra épül: a magyar paprikára, a világhírű makói fokhagymára és vöröshagymára. Termelő üzemünk mellett található kertünkben ellenőrzött körülmények között, a lehető legnagyobb gondossággal magunk termeljük meg az alapanyagok nagy részét. Az elkészült termékeket folyamatosan, szakemberek bevonásával ellenőrizzük, hogy azok mindig a legjobb minőségben kerüljenek a fogyasztók asztalára
7 érv mellettünk
- Frisset eszel, hiszen termékeink tartósítószer nélkül készülnek, nem porosodhatnak hónapokig raktárakban
- Tudod, hogy mit eszel, hiszen összetevőink között nincs mesterséges színezék vagy aromaanyag
- Megérzed az évszakok változásait, mert termékeink friss alapanyagokból készülnek, ezért vannak, amelyek csak az év adott szakában érhetőek el
- Új ízeket próbálsz ki, mert termékeink egyedi fejlesztésűek.
- Segíted a kistermelőket, mert tőlük vásároljuk alapanyagainkat
- Támogatod a helyi gazdaságot, hiszen Termelőiskolánk Királyhegyesen szinte az egyedüli foglalkoztató
- Tudatosan táplálkozol, mert termékeink alapanyagai, például a zeller, cékla, hagyma, élettanilag kedvező hatásúak
Termékeinket kiemelten ajánljuk vegetáriánus étrendet követők számára is!
Többségük a vegán és paleolit étrendet követők számára is fogyasztható.